Држач за сапун

300ден

За производот

Држачот за сапун има совршена намена и во кујната и во бањата. Користи го како дел од кујната како држач за сапунот за садови изработен од кокосово масло или во бањата како држач за сапун или шампонво тврда форма.

Дрвото кое го користевме за изработка на држачот за сапун е остаток од столарски предмети и е изработено од страна на Горан од Milanovski Woodwork од Охрид.

Начин на користење:
Препорачуваме да го користите за држење на сапунот од кокосово масло за миење садови или во бањата како држач за сапун или шампонот во тврда форма.

Reviews

Be the first to review “Држач за сапун”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Wall-Street-Journal
Today
New-Yorker
Vogue
Bazaar
Bazaar

Newsletter

Subscribe to get special offers, free giveaways, and once-in-a-lifetime deals