Сет восочни обвивки од пчелин восок

350ден

За производот

Складирање на храна без пластична или алуминиумска фолија за една употреба? Yes please and thank you!

Наместо алуминиумска или пластична фолија за една употреба, користи обвивка од пчелин восок за да ја зачуваш храната свежа подолго време и поодржливо.

Обвивката со копче е совршена за складирање на сендвичи, овошје и зеленчук.

Доаѓа во две големини:
33cm
36cm

Изработено од Соња од Еко восочни обвивки.

Димензии:
33cm – 170 денари
36cm – 200 денари

Замена за:
Пластична или алуминиумска фолија која ја користиме за една употреба.

Начин на користење:
Препорачуваме да ја користите за складирање храна и за храна за носење.

Reviews

Be the first to review “Сет восочни обвивки од пчелин восок”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Wall-Street-Journal
Today
New-Yorker
Vogue
Bazaar
Bazaar

Newsletter

Subscribe to get special offers, free giveaways, and once-in-a-lifetime deals